Amer Sportsin taloudellinen kalenteri ja yhtiökokous vuonna 2014

Amer Sports Oyj               
PÖRSSITIEDOTE 25.10.2013 klo 10.45

Tilinpäätöstiedote vuodelta 2013
Amer Sports julkistaa vuoden 2013 tilinpäätöstiedotteensa tiistaina 28.1.2014.

Taloudellinen katsaus
Yhtiö julkaisee vuodelta 2013 myös taloudellisen katsauksen, joka sisältää tilinpäätöksen lisäksi toimitusjohtajan katsauksen sekä selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement). Katsaus on ladattavissa sekä suomen- että englanninkielisenä pdf-tiedostona ja tilattavissa painettuna versiona verkkosivuilta www.amersports.com viikolla 7.

Yhtiökokous
Amer Sports Oyj:n yhtiökokous pidetään torstaina 6.3.2014. Pörssitiedote kokouksen päätöksistä julkistetaan yhtiökokouksen päätyttyä.

Osavuosikatsaukset
Vuonna 2014 Amer Sportsin osavuosikatsaukset julkistetaan seuraavasti:
– tammi-maaliskuu torstaina 24.4.
– tammi-kesäkuu torstaina 24.7.
– tammi-syyskuu torstaina 23.10.

Lisätietoja:
Heli Harri, viestintäpäällikkö, puh. (09) 7257 8306, heli.harri@amersports.com

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS