Amer Sportsin tulostiedotus ja yhtiökokous vuonna 2013

Amer Sports Oyj
PÖRSSI-ILMOITUS
25.10.2012 klo 16.20
Amer Sports julkistaa vuoden 2012 tilinpäätöstiedotteensa torstaina 31.1.2013. Yhtiö julkaisee myös painetun taloudellisen katsauksen vuodelta 2012, joka sisältää toimitusjohtajan katsauksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmistä (Corporate Governance Statement) ja tilinpäätöksen. Katsaus on ladattavissa sekä suomen- että englanninkielisenä pdf-tiedostona ja tilattavissa verkkosivuilta www.amersports.com viikolla 8.
Amer Sports Oyj:n yhtiökokous pidetään yhtiön pääkonttorissa Helsingissä torstaina 7.3.2013. Tiedote kokouksen päätöksistä julkistetaan yhtiökokouksen päätyttyä.
Vuonna 2013 osavuosikatsaukset julkistetaan seuraavasti:
– tammi-maaliskuu torstaina 25.4.
– tammi-kesäkuu torstaina 25.7.
– tammi-syyskuu torstaina 24.10.
Lisätietoja:
Maarit Mikkonen, viestintäpäällikkö, puh. (09) 7257 8306, maarit.mikkonen@amersports.com
JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.amersports.com
AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Precor, Suunto ja Mavic. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.
Share

RELATED NEWS