Muutoksia Amer Sports Oyj:n johdossa

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
13.6.2012 klo 9.00
Vincent Wauters, toimitusketjun ja informaatiojärjestelmien johtaja, on nimitetty Arc’teryx Inc:n johtajaksi 13.6.2012 alkaen. Antti Jääskeläinen, Amer Sports Oyj:n kehitysjohtaja, ottaa vastuulleen konsernin toimitusketjun ja informaatiojärjestelmät nykyisten vastuidensa lisäksi.
Vincent Wauters on vastannut Amer Sportsin toimitusketjusta ja informaatiojärjestelmistä vuodesta 2008 lähtien. Uudessa roolissaan Wauters tulee kehittämään Arc’teryxiä Amer Sportsin strategian mukaisesti eli nopeuttamaan asusteiden ja jalkineiden kasvua sekä edistämään mittakaavaetujen ja synergioiden saavuttamista sekä konsernin integraatiota. Wauters raportoi Asusteet-liiketoiminta-alueen johtajalle Andy Townelle, eikä ole enää Amer Sports Oyj:n johtokunnan jäsen.
Antti Jääskeläinen, Amer Sportsin kehitysjohtaja vuodesta 2009, vastaa konsernin strategiasta ja liiketoiminnan kehittämisestä. Uudessa, laajennetussa roolissaan Jääskeläinen jatkaa konsernin johtokunnan jäsenenä ja raportoi toimitusjohtaja Heikki Takalalle.
“Vincet Wauters on menestyksekkäästi kehittänyt konsernin toimitusketjusta ja IT:stä huipputason integroidun ja skaalatutuvan mallin. Uudessa roolissaan hän tulee ohjaamaan Arc’teryxin seuraavaan kasvun vaiheeseen hyödyntämällä konsernissa olevaa osaamista sekä Arc’teryxin autenttista, huippuluokan asemaa ja erinomaisia ja innovatiivisia tuotteita”, toteaa Andy Towne, Asusteet-liiketoiminta-alueen johtaja.
“Nämä muutokset vauhdittavat strategiamme täytäntöönpanoa edistämällä mittakaavaetuja ja synergioita ja jatkamalla sekä Arc’teryxin liiketoiminnan että toimitusketjumme ja informaatiojärjestelmiemme integrointia. Olen tyytyväinen, että konsernissamme on vahvoja ja kokeneita henkilöitä, joilla on potentiaalia laajentaa osaamistaan uusien vastuiden kautta”, sanoo Heikki Takala, Amer Sports Oyj:n toimitusjohtaja.
Lisätietoja:
Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Päivi Antola, puh. (09) 7257 8233
JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com
AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.
Share

RELATED NEWS