Rob Barker nimitetty Amer Sportsin Fitness-liiketoiminnan johtajaksi

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
13.5.2013 klo 18.00
Rob Barker on nimitetty Amer Sportsin Fitness-liiketoiminnan johtajaksi 1.6.2013 alkaen nykyisen johtajan Paul Byrnen siirtyessä eläkkeelle 1.9.2013. Barkerista tulee Amer Sportsin johtokunnan jäsen ja hän raportoi toimitusjohtaja Heikki Takalalle. Barker on johtanut menestyksekkäästi Fitness-liiketoiminnan kansainvälistä myyntiä ja liiketoimintaa vuodesta 2011 alkaen ja työskennellyt tätä aiemmin yli 17 vuoden ajan useissa Fitness-liiketoiminnan kaupallisissa tehtävissä.
Paul Byrne on toiminut Amer Sportsin Fitness-liiketoiminnan johtajana vuodesta 2002. “Haluamme kiittää Paulia hänen erinomaisesta panoksestaan. Paulilla on ollut keskeinen rooli yhtiön kehityksessä ja hän on luotsannut liiketoiminnan nykyiselle kasvu-uralle. Paul jättää jälkeensä suuren perinnön, ja olen tyytyväinen, että löysimme hänelle vahvan seuraajan talon sisältä”, toteaa Heikki Takala.
Amer Sportsin Fitness-liiketoimintaan kuuluva Precor suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia kuntosalilaitteita kuntosaleille, hotelleille, kylpylöihin ja yksityiskäyttöön globaalisti yli 90 maahan. Yhdysvalloissa sijaitsevan Precorin liikevaihto oli 273 milj. euroa vuonna 2012 (kasvu edellisvuodesta 18 %).
Lisätietoja:
Heikki Takala, toimitusjohtaja, Amer Sports Oyj, puh. (09) 7257 8210
JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com
AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.

Share

RELATED NEWS