Sijoittajat

Amer Sports on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Mavic, Suunto, Wilson ja Precor.

PÖRSSITIEDOTTEET JA IR NEWSLETTER

Tiedotteiden sekä IR Newsletterin jakelulistoille voi liittyä tai niiltä voi poistua täyttämällä lomakkeen sivulla Subscribe tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen amer.communications(AT)amersports.com.

  • (GMT +2)
  • Latest price
  • Change: € | %
  • Volume: pcs
  • Market Cap: € m
  • Data provided by Euroland

ILMOITUKSET MUUTOKSISTA OMISTUSOSUUKSISSA

Listayhtiön osakkeenomistajalla on velvollisuus ilmoittaa liputusrajat saavuttavista, ylittävistä ja alittavista omistusosuuksiensa muutoksista sekä Finanssivalvonnalle että asianomaiselle listayhtiölle. Liputusilmoitus on tehtävä ilman aiheetonta viivytystä. Listayhtiöllä on velvollisuus julkistaa osakkeenomistajan tekemä liputusilmoitus.

Liputusrajat

Ilmoitus on tehtävä, kun omistusosuus saavuttaa tai ylittää 5, 10, 15, 20, 25, 30, 50 tai 90 prosenttia tai kaksi kolmasosaa yhtiön äänimäärästä tai osakkeiden lukumäärästä taikka vähenee alle 5, 10, 15, 20, 25, 30, 50 tai 90 prosentin tai kahden kolmasosan yhtiön äänimäärästä tai osakkeiden lukumäärästä.

Lisätietoa: www.finanssivalvonta.fi

Ilmoituksen toimittaminen Amer Sportsille

Amer Sports Oyj:lle toimitettavat ilmoitukset muutoksista omistusosuuksissa pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen flaggings(at)amersports.com.

YHTEYSTIEDOT

Susanne Isacsson
Assistentti, talous ja sijoittajasuhteet
Puh. 020 712 2518
susanne.isacsson(AT)amersports.com

Samppa Seppälä
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet
Puh. 050 568 0533
samppa.seppala(AT)amersports.com

Konepajankuja 6, PL 1000
00511 Helsinki

OSOITTEENMUUTOKSET

Puh. 020 712 2500 (keskus)

Mikäli olette osakkeenomistaja ja osoitetietonne muuttuvat, teidän tulee tehdä kirjallinen osoitteenmuutosilmoitus sen pankin konttoriin, jossa arvo-osuustiliänne hoidetaan.