Amer Sports on tehnyt 1 236 miljoonan euron konsernilainasopimuksen

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
2.4.2019 klo 16.55

Amer Sports on tehnyt 1 236 miljoonan euron konsernilainasopimuksen

Amer Sports Oyj (“Amer Sports“) on tehnyt Mascot Bidco Oy:n (“Mascot Bidco“) kanssa seitsemänvuotisen 1 236 miljoonan euron konsernilainasopimuksen, jonka perusteella Mascot Bidco sitoutuu asettamaan Amer Sportsin käyttöön enintään noin 921 miljoonan euron suuruisen lainan olemassa olevien velkojen uudelleenrahoittamiseksi sekä enintään 315 miljoonan euron suuruisen luottolimiitin konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin (“Lainat“).

Mascot Bidco asettaa Lainat Amer Sportsin käytettäviksi Mascot Bidcon ja sen emoyhtiöiden ulkopuolisilta riippumattomilta pankeilta tähän tarkoitukseen hankkiman rahoituksen ehtojen mukaisesti ja alisteisina niille.

LISÄTIETOJA
Esko Heinälehto, rahoitusjohtaja, puh. 040 567 0593

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Mavic, Suunto, Wilson ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS