Amer Sports Oyj hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
15.8.2019 klo 9.30

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI NÄIHIN MAIHIN, TAI MILLÄÄN MUULLA ALUEELLA, JOSSA SE OLISI SOVELLETTAVAN LAIN VASTAISTA.

Amer Sports Oyj hakee osakkeidensa poistamista Nasdaq Helsingin pörssilistalta

Amer Sports Oyj (“Amer Sports“) on päättänyt hakea julkisen kaupankäynnin lopettamista Amer Sportsin osakkeilla ja Amer Sportsin osakkeiden poistamista Nasdaq Helsinki Oy:n (”Nasdaq Helsinki”) pörssilistalta.

Amer Sports jättää tänään Nasdaq Helsingille yhtiön osakkeiden pörssilistalta poistamista koskevan hakemuksen. Hakemuksessa pyydetään, että kaupankäynti Amer Sportsin osakkeilla päättyy mahdollisimmman pian sen jälkeen, kun Mascot Bidco Oy on saanut käynnistämässään lunastusmenettelyssä omistusoikeuden kaikkiin Amer Sportsin osakkeisiin osakeyhtiölain 18 luvun mukaisesti.

Lisätietoja:
Samppa Seppälä
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet
Amer Sports Oyj
Puh. 050 568 0533

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Suunto, Wilson ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki -pörssissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS