Amer Sports Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
11.4.2019 klo 11.55

Amer Sports Oyj:n ylimääräisen yhtiökokouksen päätökset

Amer Sports Oyj:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa 11.4.2019 tehtiin seuraavat päätökset:

Päätös hallituksen jäsenten palkkioista
Ylimääräinen yhtiökokous päätti, että valittaville hallituksen jäsenille ei makseta palkkioita seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättymiseen päättyvältä toimikaudelta. Kaikille hallituksen jäsenille korvataan kohtuulliset matkakulut ja muut suoraan hallituksen työskentelyyn liittyvät kulut.

Päätös hallituksen jäsenten lukumäärästä
Ylimääräinen yhtiökokous vahvisti hallituksen jäsenmääräksi seitsemän (7).

Päätös hallituksen kokoonpanon muuttamisesta
Ylimääräinen yhtiökokous valitsi hallituksen jäseniksi toimikaudelle, joka päättyy seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen päättyessä, seuraavat henkilöt: Shizhong Ding, Jie Zheng, Shixian Lai, Jennifer Qingyi Zheng, Frank Kui Tang, Dennis James Wilson ja Zhaohui Li.

Hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan hallituksen puheenjohtajaksi Shizhong Dingin. Hallitus päätti, ettei hallituksen valiokuntia perusteta.

Lisätietoja:
Samppa Seppälä
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet
Puh. 050 568 0533


JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Mavic, Suunto, Wilson ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS