Amer Sports vauhdittaa pyöräilyliiketoimintaansa ENVE-yrityskaupalla

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
22.2.2016 klo 17.45

Amer Sports vauhdittaa pyöräilyliiketoimintaansa ENVE-yrityskaupalla

Vauhdittaakseen pyöräilyliiketoimintaansa Amer Sports on ostanut ENVE Composites LLC -yhtiön, joka sijaitsee Utahissa, Yhdysvalloissa. ENVE on nopeasti kasvava maantie- ja maastopyörien hiilikuituvanteisiin, osiin ja varusteisiin erikoistunut brändi, jonka liikevaihto on noin 30 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Yrityskauppa vauhdittaa Amer Sportsin pyöräilyliiketoimintaa erityisesti Yhdysvalloissa ja sen myötä yhtiö saa lisää laajentumismahdollisuuksia kansainvälisesti. ENVE tuo hiilikuituosaamista sekä operatiivisia synergia- ja mittakaavaetuja, täydentäen Amer Sportsin pyöräilykategoriaa.

Kauppahinta on 50 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria ja se suoritetaan käteiskaupalla. Yrityskaupalla ei ole olennaista vaikutusta Amer Sportsin vuoden 2016 taloudelliseen tulokseen ja sillä on positiivinen vaikutus Amer Sportsin liikevoittomarginaaliin vuodesta 2017 alkaen. Yrityskaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2016 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Lisätietoa ENVE:stä http://www.enve.com/
Kuvamateriaalia http://dealer.enve.com/media/

Lisätietoja:
Päivi Antola
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet
Puh. 020 712 2537


JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS