Amer Sportsin taloudelliset tiedot ANTA Sportsin puolivuosikatsauksessa

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
26.8.2019 klo 8.00

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI, KOKONAAN TAI OSITTAIN, SUORAAN TAI VÄLILLISESTI, KANADASSA, JAPANISSA, AUSTRALIASSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI NÄIHIN MAIHIN, TAI MILLÄÄN MUULLA ALUEELLA, JOSSA SE OLISI SOVELLETTAVAN LAIN VASTAISTA.


Amer Sportsin taloudelliset tiedot ANTA Sportsin puolivuosikatsauksessa

Mascot Bidco Oy:n toteutettua vapaaehtoisen, Amer Sports Oyj:n hallituksen suositteleman julkisen käteisostotarjouksen kaikista Amer Sportsin liikkeeseenlasketuista osakkeista laskee ANTA Sports Products Limited Mascot Bidco Oy:n välillisenä osakkeenomistajana Amer Sportsin osaksi sijoitustaan hankinnan jälkeisessä yhteisyrityksessä.

Tämän mukaisesti seuraavat Amer Sportsin toisen vuosineljänneksen taloudelliset tiedot sisältyvät ANTA Sportsin osavuosikatsaukseen, joka julkaistaan tänään:

  • Huhti–kesäkuun liikevaihto (jatkuvat toiminnot) oli 518,9 miljoonaa euroa (4–6/2018: 455,1).
  • Huhti–kesäkuun nettotulos oli -51,2 miljoonaa euroa (4–6/2018: -28,9).
  • Nettovarat kesäkuun lopussa olivat 779,8 miljoonaa euroa (30.6.2018: 841,9).


LISÄTIETOJA
Jussi Siitonen, CFO, puh. 020 712 2511
Samppa Seppälä, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 050 568 0533


JAKELU

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Suunto, Wilson ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS