Muutoksia Amer Sportsin johtokunnassa

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
17.5.2016 klo 11.00

Muutoksia Amer Sportsin johtokunnassa

Victor Duran, joka on toiminut Amer Sportsin markkinoinnista ja omasta vähittäismyynnistä vastaavana johtajana ja johtokunnan jäsenenä, jää pois yhtiön palveluksesta siirtyäkseen Intersport International Corporationin toimitusjohtajaksi 1.1.2017. Michael White, Amer Sportsin myyntijohtaja sekä EMEA-alueen ja Amerikan aluejohtaja ja johtokunnan jäsen, on nimitetty Amer Sportsin kaupalliseksi johtajaksi, ja hänen vastuulleen siirtyy yhtiön globaali oma vähittäismyynti ja operatiivinen markkinointi hänen nykyisten alueellisten tehtäviensä lisäksi. Matt Gold jatkaa APAC-alueen aluejohtajana ja johtokunnan jäsenenä johtuen alueen, erityisesti Kiinan, strategisesta merkityksestä yhtiölle. Muutokset johtokunnassa tulevat voimaan välittömästi.

Heikki Takala, Amer Sportsin toimitusjohtaja: “Kuluttajat tekevät ostoksia nykyään kaikissa kanavissa: urheiluvälineliikkeissä, brändimyymälöissä, verkkokaupoissa. Me kehitämme omaa strategiaamme edelleen ja organisoidumme uudelleen vastataksemme kuluttajien muuttuviin toimintatapoihin. Kaikkien myyntikanavien yhdistäminen yhden johtajan alaisuuteen mahdollistaa etenemisemme vauhdittamisen, ja se tuo lisää skaalaa ja synergioita kaupallisissa operaatioissamme.”

“Kuuden vuoden aikana olemme Victor Duranin johdolla muuttaneet Amer Sportsin johtavaksi monikanavaiseksi yhtiöksi, jolla on maailmanluokan verkkokauppa ja digitaalinen vuorovaikutus kuluttajien kanssa sekä vahva osaaminen organisaatiossa. Haluan kiittää Victoria hänen panoksestaan yhtiön kehittämisessä, ja toivotan hänelle kaikkea hyvää hänen uudella urallaan. Samanaikaisesti olen vakuuttunut että uusi monikanavainen kaupallinen mallimme Michael Whiten johtamana mahdollistaa yhtiön etenemisen vauhdittamisen edelleen. “

Lisätietoja:
Heikki Takala, toimitusjohtaja, puh. 020 712 2510
 

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS