Muutoksia Amer Sportsin rakenteessa ja johtokunnassa

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
29.11.2016 klo 9.00

Muutoksia Amer Sportsin rakenteessa ja johtokunnassa

Amer Sports jatkaa strategiansa toteuttamista digitaalisesti liitettävien laitteiden ja palveluiden kasvun kiihdyttämiseksi ja perustaa Liitettävät laitteet ja palvelut -kategorian, joka pitää sisällään Amer Sportsin digitaaliset palvelut ja teknologiat sekä Urheiluinstrumentit (Suunto). Amer Sportsin digitaalisesta kehityksestä vastaava johtaja (Chief Digital Officer) Heikki Norta on nimitetty Amer Sportsin liitettävistä laitteista ja palveluista vastaavaksi johtajaksi (President, Amer Sports Connected Devices and Services). Mikko Moilanen, Urheiluinstrumentit-liiketoiminta-alueen johtaja ja Amer Sportsin johtokunnan jäsen, on päättänyt jäädä pois yhtiön palveluksesta siirtyäkseen uusiin haasteisiin Amer Sportsin ulkopuolella. Hänen viimeinen päivänsä yhtiön palveluksessa on 31.12.2016.

Samanaikaisesti, yhtiön jatkuvan integraation sekä mittakaavaetujen ja synergiahyötyjen saavuttamiseksi, Amer Sports saattaa päätökseen maailmanlaajuisen monikanavaisen myynnin ja jakelun integraation ja yhdistää myynti- ja jakeluorganisaationsa maailmanlaajuisesti. Michael White, Amer Sportsin myyntijohtaja sekä EMEAsta ja Amerikasta vastaava aluejohtaja, vastaa jatkossa suoraan myös Aasian alueesta. Matt Gold, Amer Sportsin Aasian toiminnoista vastaava johtaja ja yhtiön johtokunnan jäsen, on päättänyt jäädä pois yhtiön palveluksesta siirtyäkseen uusiin haasteisiin Amer Sportsin ulkopuolella. Hänen viimeinen päivänsä yhtiön palveluksessa on 17.2.2017.

Norta ja White jatkavat Amer Sportsin johtokunnan jäseninä ja raportoivat edelleen Amer Sportsin toimitusjohtaja Heikki Takalalle. He aloittavat uusissa tehtävissään välittömästi.

“Nämä muutokset ovat edelleen loogisia toimenpiteitä integraation ja strategisen kiihdyttämisen saavuttamiseksi kehityspolullamme kohti vuotta 2020,” sanoo Amer Sportsin toimitusjohtaja Heikki Takala. “Haluan kiittää Mikko Moilasta ja Matt Goldia heidän merkittävästä panoksestaan yritykselle kuluneina vuosina.”

Lisätietoja:
Heikki Takala, toimitusjohtaja, puh. 020 712 2510

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS