Muutos Amer Sports Oyj:n taloudellisen raportoinnin aikatauluun

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
22.7.2019 klo 18.15

Muutos Amer Sports Oyj:n taloudellisen raportoinnin aikatauluun

Amer Sports muuttaa vuoden 2019 puolivuosikatsauksen julkaisuaikaa. Puolivuosikatsauksen uusi aikataulu on 30.9.2019 noin klo 13.00. Aiemmin ilmoitettu julkaisupäivämäärä oli 25.7.2019. Muutos liittyy yhtiön viimeaikaiseen omistusmuutokseen.

ANTA Sports Products Limited konsolidoi Amer Sportsin osakkuusyhtiönä 26.8.2019 julkaistavassa puolivuosikatsauksessaan. Amer Sports julkaisee samana päivänä pörssitiedotteella ne sitä koskevat taloudelliset tiedot, jotka julkaistaan osana ANTA Sportsin puolivuosikatsausta.

Mascot Bidco Oy saattoi 28.3.2019 päätökseen Amer Sports Oyj:n osakkeista tekemänsä vapaaehtoisen julkisen hallituksen suositteleman käteisostotarjouksen ja ilmoitti 1.4.2019 käynnistävänsä osakeyhtiölain mukaisen vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyn. Lunastusmenettely koskien jäljellä olevia Amer Sportsin osakkeita on parhaillaan käynnissä.

LISÄTIETOJA
Samppa Seppälä, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 050 568 0533

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS

Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Suunto, Wilson ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS