Amer Sports aloittaa omien osakkeiden oston

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
15.8.2014 klo 9.35

Amer Sports Oyj:n hallitus on päättänyt käyttää 6.3.2014 pidetyn yhtiökokouksen antamaa valtuutusta hankkia Amer Sportsin omia osakkeita. Osakkeiden hankinta käynnistyy aikaisintaan 15.8.2014 ja päättyy viimeistään 31.12.2014. Hankittava määrä on korkeintaan 1 000 000 osaketta.

Omat osakkeet hankitaan muutoin kuin osakkeenomistajien omistamien osakkeiden suhteessa yhtiön vapaalla omalla pääomalla osakkeiden hankintahetken markkinahintaan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n säännellyllä markkinalla järjestämässä kaupankäynnissä. Osakkeet hankitaan ja maksetaan NASDAQ OMX Helsinki Oy:n ja Euroclear Finland Oy:n sääntöjen mukaisesti.

Lisätietoja:
Päivi Antola, johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 020 712 2537

Amer Sports Oyj

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS