Amer Sports aloittaa omien osakkeiden oston

Amer Sports Oyj                                                              
PÖRSSITIEDOTE
13.2.2017 klo 14.00

Amer Sports aloittaa omien osakkeiden oston

Amer Sports Oyj:n hallitus on päättänyt käyttää 8.3.2016 pidetyn yhtiökokouksen antamaa valtuutusta hankkia Amer Sportsin omia osakkeita. Osakkeiden hankinta käynnistyy aikaisintaan 13.2.2017 ja päättyy viimeistään 7.9.2017. Hankittava määrä on korkeintaan 10 000 000 osaketta.

Yhtiön omat osakkeet hankitaan muutoin kuin osakkeenomistajien omistamien osakkeiden suhteessa yhtiön vapaalla omalla pääomalla osakkeiden hankintahetken markkinahintaan Nasdaq Helsinki Oy:n säännellyllä markkinalla järjestämässä kaupankäynnissä. Osakkeet hankitaan ja maksetaan Nasdaq Helsinki Oy:n ja Euroclear Finland Oy:n sääntöjen mukaisesti.

Lisätietoja:
Päivi Antola, johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet, puh. 020 712 2537

Amer Sports Oyj

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS