Amer Sports on päättänyt Mavicin divestoinnin

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
9.7.2019 klo 21.45

Amer Sports on päättänyt Mavicin divestoinnin

Amer Sports Oyj on tänään päättänyt 15.3.2019 tiedottamansa Mavic S.A.S. -yhtiön osakkeiden ja pyöräilyliiketoiminnan myynnin Regent-pääomasijoitusyhtiölle. Myyntiä edelsi informaatio- ja konsultaatioprosessin loppuunsaattaminen yhdessä Mavicin työntekijöitä edustavien tahojen kanssa.

Regent on globaalisti toimiva yksityinen pääomasijoitusyhtiö, joka on keskittynyt liiketoiminnan innovoimiseen ja muuttamiseen eri toimialoilla kuten teknologia, kulutustavarat, vähittäiskauppa, teollisuus, media ja viihdeteollisuus. Yhtiöllä on vahvat näytöt kuluttajabrändien elvyttämisestä ja uudelleensuuntaamisesta.

Divestoinnilla ei ole vaikutusta Amer Sportsin jatkuvien liiketoimintojen tulokseen. Amer Sports raportoi pyöräilyliiketoiminnan lopetettuna toimintona vuodelta 2018.

LISÄTIETOJA
Jussi Siitonen, CFO, puh. 020 712 2511
Samppa Seppälä, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja, puh. 050 568 0533


JAKELU

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com


AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Suunto, Wilson ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS