Amer Sports on saattanut päätökseen Peak Performance -yritysoston ja nimittää johtokunnan jäsenen vastaamaan asusteliiketoiminnasta

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
29.6.2018 klo 10:45

Amer Sports on saattanut päätökseen Peak Performance -yritysoston ja nimittää johtokunnan jäsenen vastaamaan asusteliiketoiminnasta

Amer Sports Oyj on saattanut tänään päätökseen 30.4.2018 julkistamansa Peak Performancen hankinnan IC Groupilta. Peak Performancen liiketoiminta liitetään osaksi Amer Sportsia 2.7.2018 alkaen. Yritysostolla on vähäinen positiivinen vaikutus Amer Sportsin vuoden 2018 taloudelliseen tulokseen. Yrityskaupalle on saatu asiaankuuluvat viranomaishyväksynnät.

Yritysoston myötä Amer Sports perustaa asustekategorian mahdollistaakseen Arc’teryx, Salomon ja Peak Performance -asustebrändiensä nopean kasvun sekä skaala- ja synergiahyödyt. Arc’teryxin johtaja Jon Hoerauf on nimitetty Amer Sportsin asustekategorian johtajaksi ja johtokunnan jäseneksi tästä päivästä alkaen. Hän raportoi edelleen Amer Sportsin toimitusjohtajalle Heikki Takalalle.

Jon Hoeraufilla on pitkä johtajakokemus asuste- ja ulkoilutoimialoilta. Hän on toiminut Amer Sportsin johtotehtävissä kuusi vuotta ja vastannut viimeiset kolme vuotta Arc’teryxin liiketoiminnasta. Hoerauf on Yhdysvaltain kansalainen.

“Toivotamme Peak Performancen lämpimästi tervetulleeksi Amer Sportsiin. Nyt meillä on entistä paremmat mahdollisuudet vauhdittaa asusteliiketoimintamme kasvua. Nopeuttaaksemme etenemistä ja saavuttaaksemme brändiportfoliomme operatiiviset skaalaedut perustamme uudelleen asustekategorian”, toteaa Heikki Takala. “On ilo nimittää asusteliiketoiminnan johtajaksi Jon Hoerauf, jolla on erinomaiset näytöt aiemmista tehtävistään.”

LISÄTIETOJA
Heikki Takala, toimitusjohtaja, puh. 020 712 2510

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS