Lehdistötiedote: Amer Sports ostaa yhdysvaltalaisen suksibrändi Armadan

Amer Sports Oyj
LEHDISTÖTIEDOTE
29.3.2017 klo 9.00

Amer Sports ostaa yhdysvaltalaisen suksibrändi Armadan

Amer Sports ostaa Armadan, ikonisen yhdysvaltalaisen suksibrändin, jonka vuosittainen liikevaihto on noin 10 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Liiketoimintakauppa pitää sisällään Armada-brändin, Armada-brändätyt tuotteet sekä immateriaali- ja jakeluoikeudet. Kauppahinta on noin 4,1 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, josta 2,5 miljoonaa suoritetaan käteiskaupalla. Armada integroidaan Amer Sportsin Talviurheiluvälineet-liiketoimintayksikköön.

“Yrityskaupan myötä kiihdytämme toimintaamme edelleen erityisesti Yhdysvaltojen markkinoilla, jossa Armadalla on vankka asema. Lisäksi yrityskaupassa on synergiaetuja, koska olemme jo aiemmin tehneet yhteistyötä Armadan kanssa yhteistuotantojärjestelyjen myötä. Toivotamme Armadan tervetulleeksi vahvojen brändien portfolioomme,” sanoo Michael Schineis, Amer Sportsin Talviurheiluvälineet-liiketoimintayksikön johtaja.

Yrityskaupalla ei ole olennaista vaikutusta Amer Sportsin 2017 taloudelliseen tulokseen.

Lisätietoja: https://armadaskis.com.

Lisätietoja:
Päivi Antola
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet
Puh. 020 712 2537


JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS