Amer Sports Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
9.3.2017 klo 17.55

Amer Sports Oyj:n hallituksen järjestäytyminen

Amer Sports Oyj:n hallitus valitsi varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen pitämässään järjestäytymiskokouksessa puheenjohtajaksi Bruno Sälzerin ja varapuheenjohtajaksi Ilkka Brotheruksen.

“Toimittuani Amer Sportsin hallituksen jäsenenä vuodesta 2008 lähtien, yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi valituksi tuleminen on suuri kunnia. Salomonin, Wilsonin, Arc’teryxin, Atomicin ja muiden kuuluisien brändien myötä Amer Sports on yksi suurimmista ja kansainvälisin urheilutuoteyritys”, sanoo Bruno Sälzer.

Bruno Sälzer on Saksan kansalainen ja työskennellyt useita vuosia Hugo Bossin, Escadan ja tällä hetkellä Benchin toimitusjohtajana. Hän on myös Pariisissa sijaitsevan Lacoste Holding -yhtiön sekä Essenissä sijaitsevan Deichmann SE -yhtiön hallintoneuvoston jäsen.

Hallitus valitsi keskuudestaan valiokuntiin seuraavat jäsenet:

Palkitsemis- ja henkilöstövaliokunta
– Lisbeth Valther, puheenjohtaja
– Manel Adell
– Tamara Minick-Scokalo
– Ilkka Brotherus

Nimitysvaliokunta
– Ilkka Brotherus, puheenjohtaja
– Bruno Sälzer
– Hannu Ryöppönen

Tarkastusvaliokunta
– Hannu Ryöppönen, puheenjohtaja
– Christian Fischer
– Lisbeth Valther
– Bruno Sälzer

Lisätietoja:
Päivi Antola
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet
Puh. 020 712 2537


JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS