Amer Sports on saattanut päätökseen Louisville Sluggerin oston

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
22.4.2015 klo 16.00

Amer Sports on saattanut päätökseen Louisville Sluggerin oston

Amer Sports on saattanut päätökseen 23.3.2015 julkistetun Louisville Slugger -yrityskaupan. Yrityskaupan toteutumisen myötä Amer Sports saa oikeudet johtavan yhdysvaltalaisen baseballyhtiön Louisville Sluggerin brändiin, myyntiin ja innovaatioihin. Myyjäyhtiö Hillerich & Bradsby Co:n (H&B) osakkeenomistajat ovat hyväksyneet yrityskaupan.

Vuonna 2014 Louisville Sluggerin liikevaihto oli 75 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria. Kauppahinta on 70 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria ja se suoritetaan käteiskaupalla. Yrityskaupan vaikutuksen Amer Sportsin liikevoittomarginaaliin ilman kertaluonteisia eriä odotetaan olevan neutraali vuonna 2015 ja positiivinen vuodesta 2016 alkaen. Louisville Slugger liitetään osaksi Amer Sportsin Joukkueurheilu-liiketoimintayksikköä tästä päivästä alkaen.

Lisätietoja:
Päivi Antola
Johtaja, viestintä ja sijoittajasuhteet
Puh. 020 712 2537


JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc’teryx, Mavic, Suunto ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS