Amer Sports vahvistaa kiinnostuksenosoituksen sisältämän hintaindikaation

Amer Sports Oyj
PÖRSSITIEDOTE
11.9.2018 klo 12.40

Amer Sports vahvistaa kiinnostuksenosoituksen sisältämän hintaindikaation

Vastauksena mediaspekulaatioon Amer Sports Oyj vahvisti 11.9.2018, että se on saanut  sitomattoman, alustavan kiinnostuksenosoitukseen (“Kiinnostuksenosoitus”) Amer Sportsin koko osakekannan hankkimisesta käteisvastikkeella konsortiolta, johon kuuluvat ANTA Sports Products Limited ja aasialainen yksityinen pääomasijoitusyhtiö FountainVest Partners (“Konsortio”).

Nasdaq Helsinki Oy:n pyynnöstä Amer Sports vahvistaa, että Kiinnostuksenosoituksen mukaan Amer Sportsin osakkeenomistajat olisivat oikeutettuja saamaan 40,00 euron käteisvastikkeen osakkeelta kaikista Amer Sportsin osakkeistaan.

Kuten aiemmin tänään julkaistussa tiedotteessa todetaan, osakkeenomistajia muistutetaan siitä, että Kiinnostuksenosoitus on ehdollinen useille ehdoille ja että Konsortion mahdollisesti tekemän käteisostotarjouksen toteuttaminen olisi ehdollinen lisäehdoille.

Amer Sports ei tällä hetkellä käy neuvotteluja Konsortion kanssa eikä ole tehnyt päätöksiä Kiinnostuksenosoituksen johdosta.

Amer Sports julkistaa lisätietoja asianmukaisena ajankohtana, jos transaktiota koskeva sopimus saavutetaan Konsortion kanssa tai jos mahdolliset neuvottelut lopetetaan tai hylätään.

LISÄTIETOJA
Kaisa Rotkirch, General Counsel, Legal Affairs, puh. 020 712 2531

Amer Sports Oyj
Samppa Seppälä, viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja

JAKELU
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.amersports.com

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Arc’teryx, Peak Performance, Atomic, Mavic, Suunto, Wilson ja Precor. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä (AMEAS).

Share

RELATED NEWS